Специални Предложения

Покер

Покерът е може би най-известната хазартна игра с карти.
Тази игра е един от най-ярките представители на така наречените "живи игри".
Покер

Покерът е семейство от игри на карти свързане със залагането и индивидуалната игра, където победителят се определя от силата на индивидуалните си карти или комбинацията, в която те участват. Покер игрите варират в различте си форми, в броя раздадени карти, "общите" за всички играчи карти и броят закрити карти. Процедурата по залагането е различна за различните типове игри.

Покерът набира популярност от началото на двадесети век и се е превърнала от игра за развлечение практикувана от малки групи ентусиасти в глобален спорт, с множество професионалисти и турнири от най-високо ниво. Вие също може да бъдете част от покер обществото - единственото място за покер в Банско и региона - Казино Платинум в Хотел Перун Банско!

Опитните играчи знаят, че Покер, това е игра на умения, при която е повече от лесно да се надцениш, или казано по друг начин - да се разсеяш за миг, да не оцениш правилно другия, или просто да се самозабравиш.

Понякога начинаещ или неопитен играч прави от ръката си перфектен блъф, без да има има идея какво точно върши, подтикнат единствено и само от огромното желание да спечели, за да има какво да раздува пред приятели. Опитният играч от друга страна дори със слаба ръка, при точни обстоятелства и преценка на останалите на мсата – прави от слабата ръка чудеса, като блъфира.

Няколко съвета от майсторите: преценете опонента си и го наблюдавай как той би реагирал на агресия, едва след това решете как да изиграете конкретната ситуация. Това е житейска мъдрост, действаща и в чисто формални ситуации. Идеята е да се накара опонента да се откаже, независимо, че държи силни карти, с които да бие.

Неопитният играч играе емоционално, воден еинствено и само от, както вече споменахме, желае да направи Големия удар. Дори при слаби чифтове, той прави невероятни заключения, и случайни залагания, с които понякога дори успява да спечели. В доста случаи, дори при уж неправилно отиграване, новакът си взема ръка.

От време на време неопитното блъфиране проиграва и дава неочакван резултат, но при продължителна игра като цяло носи загуби.

Лимити

Лимити
Покер стая

Покер стая
Програма на турнирите

Програма на турнирите